Ets a: Portada > II Cursa dels Vins

II Cursa dels Vins

cartell pag web 1 

  

 

 

La 2a Cursa dels vins de Vilalba

És una cursa no competitiva i de caire familiar, on hi tindran cabuda tots els corredors, sigui quina sigui la seva condició física. Hi haurà dos recorreguts: el de la cursa de 12 km amb un desnivell positiu de 295m i el de la caminada, de 7km i amb 200m de desnivell.

El principal atractiu, tant de la cursa com de la caminada és que, els participants, podranrecórrer alguns camins, pistes i sendes del nostre terme, envoltats per camps de vinya, oliveres i ametllers.

Tots els participants podran recuperar forces als dos punts d’ avituallament (líquid-sòlid) que hi haurà al llarg del recorregut.

La inscripció és limitada a 200 participants que, tindran com a regal, una bossa del corredor amb una botella de vi dels cellers locals, productes elaborats al nostre poble, samarreta commemorativa i tiquet-berenar .

Hi haurà trofeus pels tres primers classificats i per les tres primeres classificades, així com també pel primer classificat local i la primera classificada local. També hi haurà trofeu pel primer/a classificat/da màster.

Hi haurà servei de guardarropia i dutxes .

Així doncs, us proposem una tarda d’esport per les nostres terres, que estem segurs no us deixarà indiferents.

Les inscripcions , tant de la cursa com de la caminada, s’han de fer a través del web de l’Ajuntament : aj.vilalba@altantet.org fins el dia 19 de juny a les 13:00h.

El preu per inscripció anticipada tant per la cursa com per la caminada és de 15,00€ (federats) i 18,00€ (no federats). Les inscripcions realitzades el mateix dia de la cursa tindran un increment de 3,00€ i no es garanteix que se'ls pugui fer entrega de la bossa del corredor el mateix dia.

Número de compte: CatalunyaCaixa 2013 - 3022 - 04 – 0200589139

Els menors d’edat unicament podran correr presentant el full d’autoritació que es podran descarregar al web de l’ajuntament.

Per més información, consultar el web de l’Ajuntament o trucar al 977438002 / 605877014.

Amb el suport de:


Ajuntament de Vilalba dels Arcs , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?